magazine

Marie Thumas kent een rijke geschiedenis, een bloeiend heden en een beloftevolle toekomst. Het is een plek waar het altijd levendig is. Waar inspiratie continu om de hoek loert.

In de beginjaren was Marie Thumas de eerste Belgische conservenfabriek. Nadat de fabriek de deuren sloot werd de site opgekocht door WDP, die er opslagplaats en handelsruimtes aanbood. In deze periode gingen de gebouwen sterk achteruit maar overleefde de site door een bonte mix aan Leuvense kunstenaars, ondernemers, handelaars en bezoekers, wiens contrasten de site een uniek karakter gaven.

Ontdek in deze eerste blogartikels meer over de Marie Thumas site!

EeN nieuwe identiteit

Na een rijke geschiedenis die startte als eerste conservenfabriek in België, werd de Marie Thumas site de thuishaven van creativiteit, ondernemerschap én vele contrasten. Benieuwd wat de toekomst brengt? Vang een glimp van de vernieuwing op! 

Muziek: Neil Brookes // Dans: Dance Action – Catherine Devadder, Simon Nelissen, Liv Huygens, Roos Vervoort, Kaat & Tess Ombelets, Renke Govaerts, Emma Romain, Luna Devroey, Julia Bongaerts // Koffie & Staal, kpot, La Conserve, Formando & Hans Geyens  

Buiten de muren is waar
mijn hoofd meestal zit

Kantoren
te koop
en
te huur