visie

Creativiteit en INNOVATIE

Creativiteit zit in ons hart, innovatie is het doel.
Samen gaan we op zoek naar hoe we met nieuwe initiatieven nieuwe doelen kunnen bereiken. Zodat we klaar zijn voor een duurzame, circulaire toekomst.

Muziek: @wietsl

Marie Thumas is een project van Revive, ontworpen in samenwerking met KRAS Architecten. Het wordt een plek waar gevestigde waarden samenwerken met start-ups, scale-ups en andere ondernemers. Elk deel van het maak- en denkproces krijgt hier een plaats: van research & development tot prototyping en productie, van kantoren en logistiek tot handel en diensten. 

Wat vroeger een gesloten fabriek was zal omgetoverd worden tot een meer publiek toegankelijke plek. Met focus op de zachte weggebruiker, stedelijke foyers, toegankelijke groendaken en ondergronds parkeren garandeert het nieuwe Marie Thumas een hoge kwaliteit voor iedereen die er werkt, woont of op bezoek komt.  

Ecosysteem

Revive zal de bestaande Marie Thumas gebouwen transformeren voor de open netwerkeconomie. Door ‘zinvol toeval’ te faciliteren, halen we het beste in elkaar naar boven. Van denkers tot doeners, durvers en makers: elke creative, innovatieve ziel vindt hier vruchtbare bodem. Inspiratie loert om elke hoek. Geen typisch kantoorsfeertje, wel een 100% future-proof geheel van werken, wonen, sport en ontspanning.

In Marie Thumas zorgt de collectieve aanpak voor synergie. Over elke ruimte werd nagedacht om ze optimaal in te richten voor elk type activiteit. Naast het voorzien van individuele werk- en atelierruimtes is de architectuur ook geënt op het faciliteren van zinvolle ontmoetingen, want die toevallige interacties zorgen voor inspiratie, synergie en zoveel meer. Ook de gedeelde plekken zetten door hun openheid volledig in op dit ‘zinvol toeval’.

Revive zal de authenticiteit van de gebouwen weer in ere herstellen. Het zal een duurzaam gebouw worden, voorzien van de nieuwste technieken, klaar voor de toekomst.

Werkplek 2.0

Omdat we volop gaan voor een new way of working. En omdat we geloven in een innovatieve en flexibele toekomst. In samenwerking. In deze workplace 2.0 gaan we zorgen voor modulaire, schakelbare en schaalbare ruimtes, en combineren we privatieve werkruimtes met flexibele shared spaces: ideaal voor kruisbestuiving.

Deze verwevenheid van werken, wonen, sport en ontspanning maakt van Marie Thumas het ideale klimaat voor creativiteit en innovatie. Een bruisend klimaat, ook. Hier zal op elk moment iets te beleven zijn: of je er nu komt werken of lunchen, sporten of ontspannen. ‘s Ochtends vroeg, of ‘s avonds laat… Op Marie Thumas zal er altijd energie in de lucht hangen.

Interesse in dit unieke concept? Neem contact met ons op.

 

Buiten de muren is waar
mijn hoofd meestal zit

Kantoren
te koop
en
te huur