join our community

BEn je ondernemer en wil je deel uitmaken van een inspirerende plek?

De Marie Thumas site zal langs de vaart opnieuw uitgroeien tot een landmark. Over de hele site werd nagedacht om elk type activiteit te faciliteren. Verwacht een plek waar werken, wonen en vrije tijd op een nieuwe manier samen komen. Een plek die leeft van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat en je telkens opnieuw weer energie geeft. Deze verwevenheid maakt van Marie Thumas de uitgelezen plek voor creativiteit en innovatie.

Dit iconische gebouw wordt getransformeerd tot een plek waar gevestigde waarden samen kunnen werken met start-ups, scale-ups en KMO’s. Denkers en doeners, dus. Maar ook durvers en makers. Wat hen verenigt? Hun innovative minds & creative hearts. Elk deel van het maakproces krijgt hier een eigen plaats: van research & development tot prototyping en productie, van kantoren en logistiek tot handel en diensten. 

Daarnaast is er ook ruimte voorzien voor ondersteunende diensten, niet enkel in functie van de toekomstige gebruikers, maar ook toekomstige bezoekers, en bij uitbreiding de hele stad. Denk aan smaakmakers in horeca, retail, sport, ontspanning, cultuur en meer, die bijdragen aan de totaalbeleving van deze nieuwe Leuvense hotspot.

Contacteer ons

De Marie Thumas site heeft een rijke en iconische geschiedenis. Je voelt het aan alles: hier heeft nooit een typisch kantoorsfeertje gehangen, maar is steeds hard van stapel gelopen. Die ambities trekken we door naar de toekomst, maar met een meer publiek toegankelijk karakter. Geen saaie plek waar je op maandag al verlangt naar vrijdag, of waar 17u je belangrijkste deadline is om weer huiswaarts te keren. Hier loert al 100 jaar lang inspiratie om elke hoek. En ook in de toekomst blijft innovatie de nieuwe standaard.

Marie Thumas is een project van Revive, een voorloper en marktleider in complexe stadsvernieuwingsprojecten. We transformeren brownfields in toekomstbestendige, koolstofvrije en geconnecteerde ontwikkelingsplannen. Revive wil als nieuwe eigenaar de iconische Marie Thumas site een nieuwe toekomst geven. Nu de economie wereldwijd op een kantelpunt staat kan deze iconische site opnieuw pionier worden, met circulaire en modulaire, schakelbare en schaalbare ruimtes.

Pas jij als deel
In ons geheel?

In Marie Thumas gaan we voor ‘innovative minds, creative hearts’. Denk jij dan: ‘ja, dat is mijn bedrijf helemaal!’? Vind je een dansschool of kayak club als buur wel een boeiend idee? Hou je eerder van karaktervolle architectuur dan vasttapijt? Dan pas jij misschien wel perfect binnen dit vernieuwende concept.

Met deze oproep zijn we op zoek naar een diversiteit aan ondernemers met een passie voor creativiteit, circulariteit en innovatie, om dit future-proof ecosysteem mee vorm te geven. Om dat te realiseren brengen we in deze fase de noden, wensen en synergiën in kaart. Wil jij hier graag deel van uitmaken? Neem dan graag contact op en we houden u op de hoogte in aanloop naar de lancering in 2022. 

Marie Thumas zal in twee bouwfases gerealiseerd worden. De werken aan de eerste fase zullen starten in 2022, met verwachte oplevering in 2024.

Creativiteit en INNOVATIE

Creativiteit zit in ons hart, innovatie is het doel. We willen initiatieven die werken rond innovatie en circulariteit samenbrengen, zodat we klaar zijn voor een duurzame toekomst.

Ecosysteem

In Marie Thumas zal de collectieve aanpak zorgen voor synergie. Door de vele ‘toevallige’ ontmoetingen, halen we het beste in elkaar naar boven. Inspireren we elkaar. Hier valt altijd iets te beleven.

Flexibele werkplek 2.0

Geef routine geen kans en maak plaats voor inspiratie. Een open plek, je eigen werkplek, maar plaats genoeg om je co-workers en freelancers ook welkom te heten.

Buiten de muren is waar
mijn hoofd meestal zit

Kantoren
te koop
en
te huur