Innovatie

Creativiteit en INNOVATIE

Creativiteit zit in ons hart, innovatie is het doel.
Samen gaan we op zoek naar hoe we met nieuwe initiatieven nieuwe doelen kunnen bereiken. Zodat we klaar zijn voor een duurzame, circulaire toekomst.

Muziek: @wietsl

Marie Thumas is een project van Revive, ontworpen in samenwerking met KRAS Architecten. Het wordt een plek waar gevestigde waarden samenwerken met start-ups, scale-ups en andere ondernemers. Elk deel van het maak- en denkproces krijgt hier een plaats: van research & development tot prototyping en productie, van kantoren en logistiek tot handel en diensten. 

Wat vroeger een gesloten fabriek was zal omgetoverd worden tot een meer publiek toegankelijke plek. Met focus op de zachte weggebruiker, stedelijke foyers, toegankelijke groendaken en ondergronds parkeren garandeert het nieuwe Marie Thumas een hoge kwaliteit voor iedereen die er werkt, woont of op bezoek komt.  

Deze verwevenheid van werken, wonen, sport en ontspanning maakt van Marie Thumas het ideale klimaat voor creativiteit en innovatie. Een bruisend klimaat, ook. Hier zal op elk moment iets te beleven zijn: of je er nu komt werken of lunchen, sporten of ontspannen. ‘s Ochtends vroeg, of ‘s avonds laat… Op Marie Thumas zal er altijd energie in de lucht hangen.

Interesse in dit unieke concept? Neem contact met ons op.

 

Buiten de muren is waar
mijn hoofd meestal zit

Kantoren
te koop
en
te huur