Ecosysteem

Revive zal de bestaande Marie Thumas gebouwen transformeren voor de open netwerkeconomie. Door ‘zinvol toeval’ te faciliteren, halen we het beste in elkaar naar boven. Van denkers tot doeners, durvers en makers: elke creative, innovatieve ziel vindt hier vruchtbare bodem. Inspiratie loert om elke hoek. Geen typisch kantoorsfeertje, wel een 100% future-proof geheel van werken, wonen, sport en ontspanning.

In Marie Thumas zorgt de collectieve aanpak voor synergie. Over elke ruimte werd nagedacht om ze optimaal in te richten voor elk type activiteit. Naast het voorzien van individuele werk- en atelierruimtes is de architectuur ook ge├źnt op het faciliteren van zinvolle ontmoetingen, want die toevallige interacties zorgen voor inspiratie, synergie en zoveel meer. Ook de gedeelde plekken zetten door hun openheid volledig in op dit ‘zinvol toeval’.

Revive zal de authenticiteit van de gebouwen weer in ere herstellen. Het zal een duurzaam gebouw worden, voorzien van de nieuwste technieken, klaar voor de toekomst.

Buiten de muren is waar
mijn hoofd meestal zit

Kantoren
te koop
en
te huur